top of page
2011-07-25 dsc_0154 (1500 x 1000 px).jpg

Onze dieren

AMBACHTELIJK

Om in aanmerking te komen voor natuurvlees worden onze dieren gekweekt in ambachtelijke, kleinschalige veebedrijven.

Zo grazen onze kalveren & runderen bij Dobbelaere in Moerkerke in de wei, onze kippen & kalkoenen bij Kemper net over de Nederlandse grens, ...

De jonge dieren krijgen ruim de tijd om te zogen en te groeien. Dit doen ze zoveel mogelijk in open lucht en binnen op vers stro.

Op die manier kunnen de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen en krijgen ze dat stukje levensvreugde dat 'gewone' landbouwdieren missen.

NATUURLIJK

Er wordt geen kunstmest op het land gebruikt, per hectare mogen er maar een beperkt aantal dieren worden gehouden, er wordt enkel plantaardig gevoerd en geen antibiotica gebruikt.
Bij de verwerking is de toevoeging van kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarmiddelen volledig verboden. Natuurproducten bevatten hierdoor vaak meer vitaminen en mineralen en ook anti-oxidanten.

GEZOND & LEKKER

Kortom: als het goed is voor de gezondheid van de dieren is het ook goed voor uw gezondheid.

Een mooi stukje vlees smaakt natuurlijk nog lekkerder als je weet dat het afkomstig is van gezonde dieren die op een liefdevolle en vakkundige manier zijn gehouden.

Kwaliteit die je proeft! En zo draagt ook u bij tot een diervriendelijke wereld en een wereld met duurzame toekomst.

bottom of page